Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2012 15:02 - Откриха НЛО на дъното на море
Автор: konspiratora Категория: Други   
Прочетен: 1810 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Обектът се извисява на 3 - 5 метра над морското дъно и има заоблени форми, наподобяващи гъба.

Дупката около него е заобиколена от странна подредба от камъни, която изследователите не могат да обяснят.

Камъните са покрити с подобие на сажди, което изумява експертите.

Водолазите, намиращи се близо около обекта, казват, че камерите и другата електрическа част от екипировката се изключва.

 

Както бе съобщено по CNN и други новинарски емисии, екип от водолази са открили изключително необикновен обект на дъното на Балтийско море, който според тях е с извънземен произход.

Водолазите, изследващи този обект на дъното на Балтийско море, казват, че тяхното оборудване спира да работи, когато доближат до него в рамките на двеста метра.
Професионалният гмуркач Стефан Хогерборн, част от екипа на експедицията Ocean X, която проучва аномалията, казва, че някои от камерите на екипа и сателитния телефон са отказали, когато са се намирали директно над обекта, и са започвали да работят едва след като изплували на повърхността. Той е цитиран да казва: "Нищо електрическо не работи там."

 

Друг от гмуркачите - Петер Линдберг, заявява: "Аз имам опит с всякакви ситуации и наистина бях най-големият скептик от екипа по отношение на извънземните теории. Очаквах да видя на дъното купчина камъни или оголена скала, покрита с тиня, но се оказа че това е нещо, което никога не съм срещал в досегашния си опит."
Денис Асберг - друг член на Ocean X: „Аз съм сто процента убеден, че сме намерили нещо, което е много, много уникално. Възможно е да е метеорит, подводница от студената война или подводен вулкан, но при всички случаи е нещо странно и не трябва да се изключва възможността и за изкуствен извънземен произход."

 

Обектът е открит за пръв път през май миналата година, но поради липса на финансиране и заради неподходящото време екипът едва сега е видял за какво става въпрос. Интересно е, че аналогичен обект с диаметър 60 метра е намерен на разстояние от около 200 метра от първия. По време на посещението си екипът е видял също така и 300-метрова пътека, която те описват като писта за излитане и кацане.

 

Докато екипът на Ocean Explorer е разбираемо развълнуван за тяхното потенциално разтърсващо света откритие, други са малко по-скептични, поставяйки под въпрос точността на технологията на сонара и най-вече автентичността на думите на подводния екип от изследователи. Последното е най-вече заради намерението на Петер Линдберг да организира гмуркания със специална подводница за богати туристи с много пари, желаещи да видят отблизо странния обект.
Къде е истината? Тя винаги е някъде там!




Гласувай:
2



1. анонимен - Отврат
10.07.2012 10:32
Щом ще го правят подводна атракция, значи е фалшификат. Иначе овенните отдавна щяха да го гепят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: konspiratora
Категория: Други
Прочетен: 105099
Постинги: 20
Коментари: 51
Гласове: 87
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930